دانلود برنامه پیدا کردن کد اسکی

ساخت وبلاگ

این برنامه کد اسکی رو خودم ساخته ام که امیدوارم خوشتون بیاد.

توضیح و اطلاعاتی در مورد کد اسکی رو هم در ادامه مطلب گذاشته ام.

وبلاگ شخصی مهران تقوی(♥ هرچی بخوای هست ♥)

لینک دانلود مستقیم هست

حجم:       75 کیلوبایت

پسورد:    mehrantagavey.niloblog.com

دانلود

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کد اسکی چیست؟

کد اسکی ASCI یک کد استاندارد ملی امریکا است که بطور قرار دادی برای به نمایش در آوردن حروف ( کاراکتر ها ) توسط پردازنده ها ایجاد شد بدین معنی که هر برنامه نویس اسمبلی موظف است برای پردازنده از این کد ها جهت بنمایش در آوردن حروف استفاده کند ( البته قراردادی است ونه اجباری ). دلیل بوجود آمدن این استاندار به قرار زیر است :

زمانیکه پردازنده های اولیه به میدان آمدند چیزی نگذشت که احساس شد باید یک استاندار محکمی بوجود بیاید تا توسط آن تمامی سیستم های طراحی شده با یک زبان واحد که حروف آنرا اعداد هگز تشکیل میدادند حروف لاتین را به نمایش در بیاورند ( در این زبان از اعداد هگز استفاده میشود و بجای صفر تا 9 از صفر تا 15 یعنی 16 واحدی میباشد ) . بدین معنی که اگر فرضا پردازنده مرکزی ( مثلا همین سی پی یو خودمان ) به پردازنده مدار واسط ( مثلا پردازنده کارت گرافیک ) عدد هگز 41 را داد آن نیز این عدد را به حرف A تبدیل کند و یا اگر عدد 61 هگز را نشان داد آنرا به a نما یش دهد . و برعکس اگر صفحه کلیدی را ساختند و خواستند که با فشردن یک دکمه حرف A از آن خارج شود پردازنده مدار واسط که درون صفحه کلید است باید کد هگز 41 را به سی پی یو مرکزی ارسال کند .

طراحان و برنامه نویسان سخت افزاری برای ساختن یک سیستم پردازنده برای صفحه کلید یک بایت را در نظر میگرفتند و یک خط از این یک بایت هم متعلق به خطا گیر بود . که اگر بین راه نویزی روی آن قرار گرفت شناسایی شده و اصلاح شود پس عملا 128 حالت ممکن برای ایجاد حروف در سیستم پردازنده بکار گرفته میشود . ( البته لازم به ذکر است این مطالب مربوط به پردازنده های اولیه است ولی این قضیه تا زمانی که داس بر سر کار بود همچنان کماکان رعایت میشد . )

عملا نیز پردازنده فقط برایش مهم بود که موقعیت مکانی دکمه ای که فشرده میشود را تشخیص دهد اما این مدار واسط بود که آنرا به یک کدی تبدیل کند که به شکل حروف به نمایش در میاید . ( میشود گفت که مدار واسط مترجمی بود بین ما و سی پی یو که زبان ما را برای هم ترجمه میکرد )

این روش برای داس هم انتخاب شده بود و مشکل اضافه کردن کد های دیگر متعلق به زبان های دیگر آزار دهنده بود چرا که فضایی برای این اضافه کردن موجود نبود .

البته در اواخر عمر داس یعنی داس 6 تا حدودی داشت وضعیت تغییر میکرد و کاراکتر های زبان های دیگر نیز به آن با برنامه های جانبی اضافه میشد ( همین طور زبان فارسی که زرنگار پیشرو آن بود ) و نحوه آن نیز به این صورت بود که یک برنامه الحاقی به آن اضافه میشد و این برنامه مقیم در حافظه نبود . چرا که کل فضای حافظه سیستم عامل فقط 640 کیلو بایت بود و جایی برای ولخری نبود .اما به مجرد اینکه میکرو های 32 بیتی به بازار آمد و ماکرو سافت که خود داس را نوشته بود و تا ویندوز 3X نیز پیش رفته بود سریعا ویندوز را نوشت که 32 بیتی بود و از امکانات فراوان آن حداکثر بهره را برد از مهمترین ویژگی آن حافظه 4 گیگا بایتی مجازی بود که یک برنامه نویس میتوانست از آن برای برنامه نویسی استفاده کند .

در این زمان بود که متوجه شدند اگر این یک خط اضافی که برای حفاظت داده ها استفاده شده را حذف کنند زمین به آسمان نمیرسد اما یک دنیا امکانات برایشان تهیه میشود و آن اینست که در فضای ایجاد شده توسط آن میتوانند بی نهایت کد صفحه کلید اضافه کنند البته یکی از دلایل آن هم این بود که در حالت 32 بیت یک خط اضافه بسیار بسیار بیشتر از 16 بیت را بوجود میاورد .

ماکرو سافت در نسخه آخر ویندوز 98 برای زبان عربی نیز کد صفحه کلید مخصوص آنرا نوشت و به سیستم عاملش اضافه کرد ( فایل مربوط به صفحه کلید به عربی 101 مشخص شده ) . ما بعدا خواهیم دید چگونه شد که برای ایرانیان هم کدی برای صفحه کلیدشان نوشتند . فقط در این قسمت از مقاله میخواستم این موضوع روشن شود که یونی کد در واقع یک گستره ای از کد هاست که در آن گستره صفحه کلید های زبان های مختلف در کنار کد قبلی قرار گرفته و هر نرم افزاری که با این گستره همراه باشد میتواند عملیات ویرایشی را هم بنویسد و هم بخواند ( به اصطلاح شناسایی کند ) حتی اگر فرضا سیستم عامل لینوکس که کلا با ویندوز متفاوت است وقتی گستره کد یونی کد را داشته باشد تمامی فایل های که تحت ویندوز هستند را میتواند بخواند . البته باید این مفهوم جا بیفتد که یونی کد نه تنها اصلا به سخت افزار مربوط نمیشود بلکه حتی به سیستم عامل هم مربوط نیست بلکه فقط یک گستره ای از کد هایست که سیستم عامل ( یا برنامه در حال اجرا ) به آن رجوع میکند و از آن حروف و جدول آن استفاده میکند و اگر این گستره در برنامه اجرایی وجود نداشته باشد آنرا طبیعتا نمیشناسد و ممکن است پیش گزینه های خودش را جای آن بکار بگیرد ( ما شاهد علامت سوال یا حروف عجیب و غریب در بعضی از این برنامه ها هستیم ) . ناگفته نماند که در روش 32 بیتی یونی کد دیگر کد هر دکمه از صفحه کلید دو بایتی است بدون توازن زوج یا فرد چنانکه در حال حاضر همین کد A که در پردازنده های اولیه 8 بیتی مطابق استاندارد اسکی عدد 41 هگز بود در حال حاضر هم همان 41 است با دو رقم صفر و یونی کد شده U+0041

 

 

نظر یادتون نره              

 

وبلاگ شخصی مهران تقوی...
ما را در سایت وبلاگ شخصی مهران تقوی دنبال می کنید

برچسب : دانلود برنامه نوشته شده با زبان vb6,برنامه نوشته شده با کد و سورس های vb6,دانلود برنامه پروژه برنامه نویسی,دانلود برنامه آماده برای پروژه های vb6,دانلود برنامه آماده برای برنامه نویسی رشته کامپیوتر,دانلود برنامه تحت vb6,برنامه کد اسکی نوشته شده با زبان vb6,دانلود نرم افزار کد اسکی,برنامه کد اسکی,نرم افزار کد اسکی,برنامه پیدا کردن کد اسکی ,دانلود نرم افزار فهمیدن کد اسکی,دانلود برنامه پیدا کردن کد اسکی حروفات صفحه کلید,برنامه نویسی مهران تقوی,دانلود برنامه جدید کد اسکی,دانلود نرم افزار جدید و کاربردی کد اسکی,برنامه کاربردی پیدا کردن کد اسکی,برنامه پیدا کردن کد اسکی اعداد و علائم و حروفات صفحه کلید,چطوری کد اسکی پیدا کنم,چطوری بفهمم کد اسکی این عدد چنده,کد اسکی چیست,اطلاعاتی در مورد کد اسکی,کد یونی کد,اسکی چیست,یونی کد چیست,کد اسکی,اسکی,کد,دانلود نرم افزار روز جدید و کاربردی, نویسنده : مهران تقوی بازدید : 4140 تاريخ : دوشنبه 5 اسفند 1392 ساعت: 21:44

نظر سنجی

بهترین خواننده ی ایران کیست؟