اطلاعاتی در مورد دیوار چین.

ساخت وبلاگ

---------اطلاعاتی درباره دیوار چین------------


حکومت وقت ((مینگ))چین برای جلوگیری از حملات ملیت‌های شمالی، برجهای آتش برای خبر رسانی و یا قلعه‌های مرزی برای حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با دیوار و بر روی آن ایجاد کرد . در دوره حکمرانی سلسله‌های بهار و پاییز و کشورهای جنگجو، میان دوک‌ها جنگ بر پا شد و کشورها با استفاده از کوه‌های مرزی به ساخت دیوار پرداختند تا سال ۲۲۱ قبل از میلاد، امپراتور چین شی خوان پس از به وحدت رساندن چین، دیوارهای دوک‌ها را به هم متصل کرد که به صورت دیوار بزرگ در مرزهای شمالی بر روی کوه‌ها در آمد . او می خواست با این کار از حملات دشمن به مراتع شمالی جلوگیری کند.او برای این منظور حصارها و خاکریزهای دفاعی را به صورت دیوار در آورد .اندازه دیوار حدود 8 متر طول و 5 تا 6 متر عرض داشت.این دیوار طویل ترینبنایی است که تا کنون انسان ساخته.برج های دیوار پایگاه نظامی بوده و محل سکونت سربازان.نگهداری مهمات .از داخل برج ها می توانستند ..تیر پرتاب کنند و یا پیام با آتش بفرستند.

در اوایل طول دیوار چین به ۵۰۰۰ کیلومتر می رسید. در سلسله خان پس از سلسله چین طول دیوار به ۱۰ هزار کیلومتر رسید. در تاریخ دو هزار و اندی ساله چین، حکمرانان دوران مختلف به ساخت دیوار چین پرداختند . تا اینکه طول دیوار به ۵۰ هزار کیلومتر رسید. این میزان معادل گردش به دور کره زمین است .


اما پیشه این دیوار متعلق به سلسله مینگ (سال ۱۳۶۸ – سال ۱۶۴۴ میلادی) است از غرب به دروازه " جایو گوان " در استان گانسو چین و از شرق به ساحل رود یالو جیان در استان لیائونینگ در شمال شرقی چین منتهی می‌شود و درمیان آن ۹ استان، شهر و ناحیه خود مختار به طول ۷۳۰۰ کیلومتر وجود دارد و مردم آنرا دیوار طولانی می نامند.

دیوار چین به عنوان پروژه تدافعی بر روی کوه‌ها ساخته می شد از بیابان‌ها مراتع و لجنزارها عبور می کرد . کارگران طبق عوارض زمینی، ساختار متفاوتی برای ایجاد دیوار در نظر گرفتند که درایت و عقل نیاکان چین را نشان می دهد. دیوار بر مسیر کوه‌های پر فراز و نشیب امتداد یافته است . در بیرون دیوار پرتگاه‌های بلند دیده می‌شود . در واقع کوه و دیوار به یکدیگر پیوند خورده اند . لذا دشمن به هیچ وجه قادر به نفوذ به این دیوار نبود . دیوار چین معمولاً با آجرهای بزرگ و سنگ مستطیل ساخته شده و در وسط ان خاک و خرده سنگ ریخته شده .در پهنای دیوار برای عبور چهار اسب کافی است و در یک ردیف است تا در زمان انتقال غلات و سلاحها مشکلی ایجاد نشود . طرف درونی دیوار، نرده سنگی و در وجود دارد که به آسانی حرکت می‌کند .دیوار ها در جنگ مخفیگاه بوده است . هنگامی که دشمن دست به حمله می زد برج‌های آتش روشن می کردند و سراسر کشور از حمله آگاه می شدند . اکنون مقاومت دیوار چین به عنوان یک مانع نظامی از بین رفته است. اما زیبایی معماری مخصوص آن دیدنی است . زیبایی دیوار چین پر ابهت، و باعظمت است. از دور دیواری بلند و پر پیچ و خم بر روی کوه‌ها همانند اژدهایی پر از فلس و خار که در حال حرکت به چشم می خورد و صحنه‌ای شکوهمند ایجاد شده است . از نزدیک، دروازه‌های پر ابهت، دیوارها، سکوهای دیوار ی، برج‌های دیده بانی، برج‌های آتش هماهنگ با عوارض زمینی آکنده از دلربایی هنری است. دیوار چین دارای اهمیت تاریخی و فرهنگی و ارزش دیدنی است. چینی‌ها می گویند : " کسی که به دیوار چین صعود نکرده باشد، قهرمان نیست ".

اما در مورد مدت زمان ساخته شدن ان:

پادشاه وقت چین دستور داد تا صدهاهزار کارگررا به سرزمین های سرد و بی آب و علف شمالی فرستاد و تعداد زیادی سرباز را نیز به نگهبانی آنها گمارد.این امپراتور قانون تازه ایی وضع کر و بنا بر آن جنایتکاران و مجرمان بایستی در ساختن دیوار شرکت می کردند.دست اندر کاران ساخت دیوار و مسئولان تدارکات آن که غذای نیم ملیون کارگر را تامین می کردند.به تنهایی نیروی عظیمی بودند.باور کردنی نیست اما دیوار چین که به چند ملیون ساعت کار نیاز داشت در مدت هفت سال ساخته شد.


آیا این اژدهای خفته همان سد ذولقرنین است؟!



.....تقریبا همه از ذوالقرنین شنیده اند...و می دانید که مشخصات او بر چه اساسی است
یکی از این مشخصات دیوار یا سدی است که او ساخته...

بعضی بر این عقیده اند که سد مذکور دیوار چین است و آن دیواری است که میان مغولان و چین کشیده شده. پادشاه شین هونکتی آن را بنا کرده بود تا جلو شورش و حمله دشمن را به مرز خود بگیر.در نتیجه می توان گفت که قوم یجوج معجوج هم مغلانند!!!
اما این مورخین توجه نکرده اند که اوصافی که مشخصاتی که قرآن برای ذوالقرنین ذکر کرده و سدی که قرآن بنایش را به او نسبت داده با این پادشاه و این دیوار تطبیق ندارد.چون تاریخ درباره این پادشاه اذعان نکرده است که وی به مغرب سفر کرده باشد.همچنین سدی که در قرآن ذکر شده .میان دو کوه واقع شده و درآن قطعه های آهن و مس به کار رفته
اما دیوار چین از کوهای بسیار عبور کرده و در ضمن کل دیوار با سنگ ساخته شده و در آن آهن و فلزی به کار نرفته است پس در نهایت این باور که دیوار چین همان سد ذولقرنین است اشتباه است

وبلاگ شخصی مهران تقوی...
ما را در سایت وبلاگ شخصی مهران تقوی دنبال می کنید

برچسب : دیوار چین , چین , اطلاعاتی درباره دیوار چین , عجایب هفت گانه, نویسنده : مهران تقوی بازدید : 4208 تاريخ : سه شنبه 17 بهمن 1391 ساعت: 22:53

نظر سنجی

بهترین خواننده ی ایران کیست؟